استان البرز, اصلی, کرج

فعالیت اقتصادی با صربستان روابط تجاری با بسیاری کشورها را تقویت می کند

رایزن اقتصادی ایران در صربستان به فعالان اقتصادی استان البرز توصیه کرد، ضمن ایجاد و تقویت روابط تجاری با صربستان، از مزایای ویژه ” اقتصاد آزاد ” این کشور برای حضور فعال و دائمی در بازار صادرات اروپا، آسیا و قاره آمریکا بهره مند شوند.

به گزارش روابط عمومی خانه صمت البرز، فرامرز چمنی در نشست با فعالان اقتصادی البرز که در خانه صمت استان برگزار شد گفت: برخورداری اقتصادی صربستان بر پایه استفاده از رویکرد تجاری و اقتصاد آزاد ، این کشور را به کانون تعامل تجارت آزاد باسایر کشورها تبدیل کرده است لذا فرصت خوبی است تا از فضای اقتصادی حاکم بر صربستان به عنوان یک هاب تجاری بهره مند شویم.

وی افزود: جمعیت صربستان فقط بالغ بر 7 میلیون نفر است و در ظاهر شاید بازار شگفت انگیزی برای کشور ما نباشد ، اما این کشور کوچک و کم جمعیت زیر ساخت های تجاری مناسبی را برای ما ایجاد کرده است تا در مسیر توسعه تجارت گام برداریم.

وی ادامه داد: کشور صربستان از امکانات مناسب در حمل و نقل جاده ای، هوایی، ریلی و دسترسی به دریای سیاه از طریف رودخانه برخوردار است و می تواند در تسریع انتقال محموله های صادراتی ایران به کشورهای هدف موثر واقع شود.

رایزن اقتصادی ایران در صربستان گفت: در شرایطی که با مشکلاتی در بحث تولید، تجارت و صادرات مواجه هستیم، کشور صربستان برای تعامل و همکاری نزدیک تجاری با کشور ما آمادگی دارد و می توانیم بخشی از فعالیت های تجاری و اقتصادی کشورمان را در مناطق آزاد صربستان ایجاد و توسعه دهیم.

چمنی افزود: فعالان اقتصادی کشور مان با استقرار فعالیت های تجاری و صنعتی در مناطق آزاد صربستان از برخی معافیت ها از جمله تعرفه صفر کشورهای هم پیمان تجارت آزاد با صربستان بهره مند شوند.

وی با اشاره به توانمندی صربستان در نو سازی بخشی از صنایع ایران گفت: می توانیم بخشی از تکنولوژی و ماشین آلات صنعتی مورد نیاز کشورمان را از این کشور وارد کنیم.

رایزن اقتصادی ایران در صربستان افزود: با توجه به وصل بودن بازار های اروپایی به بازار صربستان ، به صنعتگران و تجار پیشنهاد می شود در صورت تمایل از طریق این کشور به صورت “فرانچایزینگ”، فعالیت کنند تا از در آمدشان درحوزه اروپایی پشتیبان آنها شود‌.

“فرانچایز” کسب‌وکاری است که بر پایه آن به یک شرکت اختیار داده می‌شود تولیدات شرکت دیگر را بفروشد و در برابر آن مبلغی دریافت کند و به این مبلغ حق‌امتیاز می‌گویند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *