استان البرز, اصلی, جلسات, کرج, ویژه

مقدمات حضور محصولات البرز درنمایشگاه بین المللی افغانستان فراهم شد

دبیرکل خانه صمت البرز از برنامه ریزی این تشکل برای حضور محصولات صادرات محور استان در پاویون توانمندی های تخصصی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین المللی افغانستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی خانه صمت البرز، حسین رجبی در نشست فعالان اقتصادی البرز با مدیر مرکز تجاری ج.ا. ایران در افغانستان گفت: به منظور افزایش ضریب نفوذ محصولات ایرانی در بازار عرضه افغانستان، برای نخستین بار در نمایشگاه بین المللی افغانستان شرکت می کنیم.

وی تلاش بی وقفه در توسعه صنعت، معدن و تجارت و بستر سازی در روند تقویت تولید، صادرات، اشتغال و رونق اقتصاد را از اولویت های خانه صمت استان البرز عنوان کرد.

وی افزود: دعوت از رایزن های اقتصادی و مدیران تجاری ج.ا. ایران در خارج از کشور برای حضور در نشست های تخصصی جهت آشنایی آنان با فعالان اقتصادی از اهم برنامه های خانه صمت البرز با هدف تقویت و توسعه صادرات استان است.

دبیرکل خانه صمت البرز با اشاره به ظرفیت بالای بخش تولید و صنعت البرز برای حضور در بازار رقابت جهانی گفت: تولید ۸۵ درصد ماکارونی، 90 درصد قارچ و ۶۰ درصد داروی کشور در استان تولید و راهی بازارهای داخلی و خارجی می شود.

وی اظهار کرد: علیرغم وجود برخی موانع از جمله تحریم ها در مسیر تولید و صادرات، فعالان البرز اقدامات شایان توجهی را در روند توسعه صادرات استان به مرحله اجرا درآورده اند.

دبیرکل خانه صمت البرز افزود: فعالیت 10 درصد واحدهای ملی با تولیدات صادرات محور ، این استان را در جایگاه مهمی قرار داده است.

وی با تکیه بر آمارهای مستند گفت: بسیاری از محصولات از جمله انواع مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی، پارافین، قیر، میوه وتره بار، چای آرد، گندم، غلات ، مارگارین از جمله محصولات صادرات محوری است که با استقبال کشورهای هدف همراه شده است. وی ادامه داد: لوازم خانگی ، فرآورده های تانسیو اکتیو و آنتی اکسیدان از دیگر محصولات بخش تولید البرز است که به صورت مستمر به کشورهای مختلف از جمله عراق، افغانستان، امارات متحده عربی ، پاکستان، آلمان و روسیه صادر می شود.

وی همچنین از دارو و تجهیزات پزشکی، مواد شوینده ، آرایشی و بهداشتی و قطعات خودرو به عنوان بخش دیگری از کالاهای تولیدی البرز نام برد که از مزیت صادراتی برخوردارند و می توانند ارزش افزوده بالایی را برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *