دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت البرز استفاده از ظرفیت بالای صنعت و کشاورزی استان را در گرو اجرای طرح توسعه فراگیر آموزش های فنی و حرفه ای با هدف تامین نیروی کار ماهر و متخصص عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی خانه صمت البرز حسین رجبی در نشست جمعی از فعالان اقتصادی با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای البرز ضمن تقدیر از تلاش مسوولان این اداره کل در ارایه آموزش های مهارتی گفت: البرز به عنوان یک استان صنعتی مهم کشور متاسفانه با کمبود نیروی ماهر و متخصص مواجه است.
وی افزود: در صورت اجرای طرح توانمندسازی نیروی انسانی با هدف پیشبرد اهداف صنعت و کشاورزی ، حرکت درخور توجهی را در رفع نیاز مبرم صنعت استان البرز به نیروی ماهر ، متخصص و تکنسین در رشتههای مختلف تجربه خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: تقویت دوره های آموزش فنی و حرفه ای و توسعه ایجاد مراکز آموزشی در جوار کارخانه ها می تواند در رفع مشکل کمبود نیروی انسانی ماهر و متخصص در صنایع استان موثر واقع شود.
دبیرکل خانه صمت البرز گفت: اکنون صنعت البرز با چالش حاد کمبود نیروی کار متخصص دست و پنجه نرم می کند و باید برای رفع این مشکل چاره اندیشی شود.
وی اظهار امیدواری کرد با تقویت ارتباط صنعت با مراکز فنی و حرفه ای و اجرای طرح توانمند سازی نیروی انسانی ، بستر برای پیشبرد اهداف صنعتی استان در بحث تولید و صادرات فراهم شود.
رجبی تاکید کرد: برای پیشگیری از مسائلی چون کمبود و بعضا نبود نیروهای متخصص و کاربلد درعرصه صنعت البرز ، چاره ای نداریم جز آنکه با شتابی در خور توجه در مسیر هدفمند کردن دوره های مهارت آموزی موثر و کارآمد حرکت کنیم.
وی گفت: البرز برای ایجاد فرصتهای شغلی جدید در حوزههای کشاورزی، خدمات و صنعت از توان بالایی برخوردار است و تنها مشکل برای استفاده مطلوب از این توانایی قابل توجه ترغیب و تشویق نیروی انسانی برای حضور در دوره های مهارت آموزی است.
وی افزود: باید با تلاش در توسعه دوره های آموزش فنی و حرفه ای بیش از پیش در تامین نیروی انسانی ماهر اقدام شود تا اهداف فعالان اقتصادی و مدیران استان در ایجاد اشتغال فراگیر و روند افزایش تولید تحقق یابد.
رئیس کنسرسیوم صادرات پوشاک البرز نیز در این نشست در سخنانی برگزاری مسابقات ملی مهارت در سطح کشور و استان را اقدامی در راستای تقویت روحیه کارآفرینی، نشاط و بستر ساز توسعه اقتصاد استان ذکر کرد.
وی با تاکید بر اهمیت مسابقات کارگری که در فروردین ماه سال آتی برگزار خواهد شد گفت: این مسابقات در پویایی جامعه کار و کارگری در بستر تولید نقش مهمی را درپی دارد.
وی با اشاره بر توسعه مراکز آموزش های مهارتی جوار کارگاهی گفت: ضروری است در پوشش یک تفاهمنامه از این ظرفیت در جهت مهارت آموزی نیروی کار مستقر در واحدهای تولیدی استفاده کنیم.
وی افزود: تجربه بیانگر آن است که مراکز آموزش های فنی و حرفه ای جوار کارخانه ها در توانمندسازی و ارتقای مهارت شاغلان نقش آفرین بوده است.